Belföld

Önfényező kampányok, bugyuta politikai performanszok Józsefvárosban

Látványpolitizálás a VIII. kerületben

„Józsefvárosban a baloldal hatalomra lépését követően egyértelműen megrekedt a korábbi lendületes fejlődés” – értékelte lapunknak a Pikó András-féle városvezetés elmúlt egy évét Vörös Tamás, a VIII. kerületi Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

Önfényező kampányok, bugyuta politikai performanszok Józsefvárosban
Vörös Tamás
Fotó: MH

Közölte, a baloldali polgármester számára a fejlesztések, a kerületi lakókat foglalkoztató valós ügyek láthatóan nem számítanak. „Sajnálatos módon a józsefvárosi baloldal önfényező kampányokkal és bugyuta politikai performanszokkal kívánja helyettesíteni a valódi munkát. Sokkal fontosabb Pikó András számára, hogy politikai szövetségeseit kiszolgálja, mint az, hogy a helyi problémákkal foglalkozzon” – fogalmazott a fideszes képviselő, kiemelve, hogy a baloldal politikája miatt az előző jobboldali városvezetés alatt felújított vadonatúj tereken és utcákon botrányos állapotok uralkodnak, a közbiztonság és köztisztaság helyzete pedig egyre csak romlik. Vörös Tamás megjegyezte, bár pozitívum, hogy a korábbi fejlesztések egy részét már nem tudta megfúrni Pikó és csapata, viszont sajnos számos fejlesztési terv ment a kukába, érdemben nem foglalkozott ezekkel a kerületi baloldal. Mindezek mellett említést tett Józsefváros történetének legnagyobb korrupciós botrányáról is, amely miatt csak eddig hatvanmillió forintra bírságolták a kerületet.

Kapcsolódó írásaink

„Pikó András a baloldal balfácánja”

ĀJózsefváros történetének legnagyobb korrupciós botránya lehet a kerületi közétkeztetés külföldi kézbe adása – kommentálta a balliberális polgármester legújabb húzását Vörös Tamás, a Fidesz–KDNP VIII. kerületi frakcióvezetője