Belföld

Fidesz: A Momentum közvetlenül is szerepet játszik a Magyarország elleni külföldi támadásokban

A Momentum uniós politikájáról is szó volt az azonnali kérdések során, az Országgyűlés hétfői ülésén.

Fidesz: A Momentum közvetlenül is szerepet játszik a Magyarország elleni külföldi támadásokban
Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Böröcz László, a Fidesz képviselője azt a sajtóban bemutatott felvételt ismertette, amelyen Donáth Anna momentumos EP-képviselő azt mondja, hogy háromnaponta beszélt Vera Jourová európai bizottsági alelnökkel.

Ez azért is meghökkentő, mert Donáth Anna néhány napja letagadta, hogy rendszeresen egyeztetett volna Jourovával a magyar jogállamisággal kapcsolatban - tette hozzá a fideszes politikus.  Mint mondta: kiderült, a Momentum közvetlenül is szerepet játszik az ország elleni külföldi támadásokban, a Soros-hálózat pártján áll.

Völner Pál, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára úgy reagált: a „Gyurcsány lelkes őszödi tanítványáról” közölt felvétel bizonyítja, hogy „a Soros által pénzelt baloldali ifjúsági szervezet” szorosan együttműködik Soros Magyarországot támadó szövetségeseivel.

Mit is várhatunk egy olyan személytől, aki Brüsszelben és Budapesten egy előre megírt forgatókönyv alapján brüsszeli érdekeket képvisel? - tette fel a kérdést.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom