Belföld

„Jövő héten már Draskovics hangjával mondják be a következő megállót?”

Wintermantel beszólt

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, április óta nem közlekedik a 100E reptéri járat, de a BKK eladott rá tizenötezer jegyet.

„Jövő héten már Draskovics hangjával mondják be a következő megállót?”
Wintermantel Zsolt
Fotó: MH

Az akcióval több mint tizennégymillió forintot keresett a fővárosi vállalat. Az ügyben a Közlekedő Tömeg Egyesület pattintotta ki a botrányt. Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója levélben fordult Draskovics Tiborhoz, a BKK vezérigazgatójához.

Draskovics a Facebookon közzé tett válaszlevelében ugyan elismerte, hogy hibáztak, de számos kifogást sorolt. Az esetre reagálva Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere közösségi oldalán arról írt, Draskovics csúnyán belerondított a BKK-nak az elmúlt időszakban szépen épülő Face­book-oldalába.

Wintermantel határozott véleménye, hogy a BKK közösségi platformját hasznos információk nyújtására kellene használni, az öncélú politikai üzengetéseknek semmi keresnivalójuk ott. Wintermantel Zsolt felteszi a kérdést: a BKK egy közpénzből fenntartott cég, de ha így halad a világ, jövő héten már Draskovics hangjával mondják be a következő megállót.

Kapcsolódó írásaink