Belföld

Volner János: A baloldali összefogás szellemiséget a DK és a Momentum alakítja

Nem a baloldali összefogásra és nem a Fideszre! - írja közleményében Volner János független országgyűlési képviselő.

Volner János: A baloldali összefogás szellemiséget a DK és a Momentum alakítja
Volner János független országgyűlési képviselő
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Volner János közleményében Ungár Péter írására reagál. Az LMP politikusa szerint „a nemzetállami keretek nem meghaladhatóak. Az Európai Egyesült Államok pedig utópia és nem realitás.”

„Ezt a Volner Párt is így gondolja, azzal a különbséggel, hogy - Ungár Péter pártjával, az LMP-vel ellentétben - mi nem vagyunk annak a baloldali összefogásnak részei, amely pont az ellenkezőjén dolgozik. Azaz nemzetállamok helyett az Európai Egyesült Államok létrehozásán” - írja a képviselő.

Volner János szerint „egy nagycsoportos óvodás számára is világos, hogy a baloldali összefogás célrendszerét és szellemiségét a Demokratikus Koalíció és a szélsőliberális Momentum alakítja és önti formába”. Hozzátette, a velük összefogó egyéb pártok szerepe teljesen jelentéktelen, csak statisztaként működnek.

„Nem csoda, hogy a választópolgárok egyre nagyobb tömegei utasítják el a szélsőliberalizmus uralta baloldali összefogást, és a korrupt, arrogáns Fideszt is. Jó lenne végre meghaladni őket. A Volner Párt ezért dolgozik” - fogalmaz közleményében a képviselő.

Kapcsolódó írásaink