Belföld

„Kettős mércét alkalmaz az EU hazánkkal szemben”

Ismét kettős mércét alkalmaz az unió hazánkkal szemben, hiszen Gyurcsány Ferenc kormányzása idején, amikor szabályos embervadászatot rendeztek Magyarország fővárosának utcáin, érdekes módon mélyen hallgattak a jogállamiságról – fogalmaz lapunkhoz eljuttatott közleményében a Mi Hazánk Mozgalom.

„Kettős mércét alkalmaz az EU hazánkkal szemben”
„Az EU ne avatkozzon bele hazánk belügyeibe!”
Fotó: NurPhoto/Artur Widak

Mint írják, a Mi Hazánk követeli, hogy a magyarellenes EU ne avatkozzon bele hazánk belügyeibe, értsék meg, hogy Magyarország szuverén állam. Vegyék tudomásul, hogy jogunk van megkérdőjelezni még a hazánkban is mindenáron erőltetett iskolai integráció létjogosultságát, és nem vagyunk hajlandóak behódolni az általuk is támogatott homoszexuális lobbinak sem.

Kiemelik, ilyen körülmények között hazánknak az Európai Unión kívüli, az azutáni életre kell felkészülnie gazdasági értelemben is, amelyhez a Mi Hazánk Virradat Programja alapul szolgálhat. Meglátásuk szerint stratégiai hiba Orbán Viktor részéről kijelenteni, hogy nem lépünk ki az EU-ból: az ilyen támadások és a közösség helyzete egyre inkább reális lehetőséggé teszi ezt.

Kapcsolódó írásaink