Belföld

Éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire

Szerda éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire. A Nők Magyarországért Klub olyan példamutató hölgyeket keres, akik a járvány alatt kiemelkedő munkát végeznek.

Éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter
Fotó: MH/Novák Katalin

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Facebook-bejegyzésében szavazásra buzdított.

„Döntse el ön, hogy ki kapja meg kategóriáján belül a fődíjat, szavazatával ön is megnyerheti a felajánlott díjak valamelyikét! Szavazatát leadhatja SMS-ben vagy online” - hívta fel a figyelmet Novák Katalin. Voksolni egyébként ezen a linken is lehetséges.

Objektum doboz

Négy kategóriában közel 500 jelölés érkezett, egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett jelölni. Ennek lezárása után egy kategóriánként felállított szakértői bizottság előszűrést végzett és a klub tagjai is javaslatot tettek, de a végső nyerteseket a közönségszavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó 5 millió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően számos további díjjal is elismerik a jelölteket.  A jelöltek profilja megtekinthető a Nők Magyarországért Klub weboldalán. A jelöltek között olyan hölgyek vannak, akik a koronavírus- járvány idején bátran, kitartóan és példamutatóan helytálltak és helytállnak azokon a területeken, amelyek működése kiemelkedő fontosságú a járvány terjedésének lassítása, a betegség megelőzése-kezelése, a járvány negatív hatásainak csökkentése vagy a járvány idején az életfeltételek biztosítása érdekében.

Kapcsolódó írásaink