Belföld

Csalódottak a ferencvárosi polgármester hívei

A jelek szerint nem csupán a ferencvárosi képviselő-testület balliberális politikusai, de Baranyi Krisztina korábbi támogatói is kezdenek a polgármester ellen fordulni csaknem egyéves „regnálásának" eredményeképpen. .

Csalódottak a ferencvárosi polgármester hívei
A jelek szerint nem csupán a ferencvárosi képviselő-testület balliberális politikusai, de Baranyi Krisztina korábbi támogatói is kezdenek a polgármester ellen fordulni
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A korábban Baranyi-párti kilencbenazelet.hu portál írta meg, hogy nem nyilvános beszerzési eljáráson a legdrágább ajánlatot adó Appsters Kft.-t választotta a polgármester a IX. kerület weboldalának fejlesztésére.

Felidézik: az önkormányzat február 11-én beszerzési eljárást kezdett a honlap fejlesztésre. „Fontos hangsúlyozni, hogy meghívásos beszerzési eljárás zajlott, azaz csak azok a cégek tudtak róla és adhattak árajánlatot, akiket az önkormányzat meghívott” – hangsúlyozza a Kilencbenazelet.hu. Beszámolnak arról is, hogy közérdekű adatigényléssel szereztek tudomást arról, hogy az önkormányzat négy céget hívott meg, amelyek közül három adott ajánlatot, a három összeg 11 341 100, 8 600 000 és 6 348 000 forint volt. Az ajánlattételi felhívás alapján a nyertes kiválasztása nem a legolcsóbb, hanem az összességében legkedvezőbb ajánlat alapján történt, így a bíráló bizottság február 17-i ülésének jegyzőkönyve szerint az Appsters Kft-t választották a legmagasabb ajánlati ár ellenére, mivel a cég jelentős referenciákkal rendelkezik.

Kapcsolódó írásaink