Belföld

Márki-Zay kijátszaná a járványügyi szabályokat

Úgy tűnik, Márki-Zay Péter a vírus pártját fogja, s fittyet hány a járványügyi szabályokra. Hódmezővásárhely polgármestere Facebook-bejegyzésében „értelmetlen rendelkezésként” jellemezte a vendéglátóhelyek 23 órai bezárását, és már ötlete is van arra, hogyan lehetne ezt kijátszani.

Márki-Zay kijátszaná a járványügyi szabályokat
Márki-Zay Péter nem hogy nem segíti a védekezést, még hátráltatja is azt
Fotó: MH

Mint ismert, a múlt heti kormánydöntés értelmében minden vendéglátóhelynek be kell zárnia 23 órakor, s ez alól az sem kivétel, ahol esetleg egy esküvő utáni lakodalmat tartanak.

Márki-Zay Pétert azonban nem érdekli a kormányrendelet, s Facebook-oldalán ajánlgatja a fiatal pároknak Hódmezővásárhely azon helyiségeit (sportcsarnokot, olvasóköröket, az uszoda átriumát), amelyek nem minősülnek vendéglátóhelynek.

A polgármester olyan szinten buzdítja a fiatalokat a szabályok kijátszására, hogy még azt is kiírta, kit kell keresni a városházán egy ilyen foglalás esetén.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom