Belföld

Orbán Viktor elárulta, kitől kapja különleges arcmaszkjait

Mindig van nálam pár darab az autóban és az irodában, ezek egyszerű orvosi maszkok. A különlegesebbeket vagy a lányaimtól, vagy a kollégáimtól, barátaimtól kaptam - árulta el Orbán Viktor miniszterelnök a maszkok hátterét. Ezeket szívesebben hordom, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk - tette hozzá.

Orbán Viktor elárulta, kitől kapja különleges arcmaszkjait
Orbán Viktor kormányfő (j) és Pintér Sándor belügyminiszter a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ülésén a Belügyminisztériumban
Fotó: Facebook

„Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember” – nyilatkozta a Blikknek a miniszterelnök.

A miniszterelnököt arról is kérdezték, hogy kitől kapta a legmenőbb magyar feliratú maszkját, amelyre múlt héten az Operatív Törzs ülésére ment. Válaszából kiderült, a menő és hasznos kiegészítőt amerikai magyaroktól kapta ajándékba.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink