Belföld

Fidesz: A baloldal egyszer már tönkretette az országot

A baloldal egyszer már tönkretette az országot veszélybe sodorva ezzel a magyar családok megélhetését, kormányzásuk alatt ugyanis nem munkahelyvédelmi támogatásokkal, adócsökkentéssel kezelték a válságot, hanem megszorítást megszorításra halmoztak, megduplázva ezzel a munkanélküliséget és százezreket ítéltek segélyekre - mutatott rá lapunkhoz eljuttatott közleményében hétfőn a Fidesz.

Fidesz: A baloldal egyszer már tönkretette az országot
A baloldal, Gyurcsányékkal az élen, csak akadályozta a vírus elleni védekezést
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nagyobbik kormánypárt a DK és az MSZP állításaira reagálva tudatta: a baloldal a járvány kezdete óta folyamatosan támadja az egészségügyi és gazdasági védekezéshez szükséges intézkedéseket, a pénzügyi forrásokat sem szavazták meg.

„A baloldal, Gyurcsányékkal az élen, csak akadályozta a vírus elleni védekezést, a járvány második hullámára való felkészülést sem segítették. Ha rajtuk múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne” - hangsúlyozta a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt leszögezte: a nemzeti konzultáció eredménye alapján a magyar emberek azt várják el, hogy Magyarország működőképes maradjon az emberi életek megvédése mellett, ehhez pedig a Fidesz-KDNP továbbra is minden támogatást megad a kormánynak.

„A magyar emberek munkájának és a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően a munkaerőpiac láthatóan kezd élénkülni, a foglalkoztatás szintje már elérte az év eleji értéket, a gazdaságvédelmi intézkedések pedig összesen több mint 1 millió magyar emberen segítettek” - zárul a Fidesz közleménye.

Kapcsolódó írásaink

Biztonság hete

ĀA baleset-megelőzés lehetőségére és fontosságára hívják fel a fiatalok figyelmét