Belföld

A Fidesz elítéli a gyermekekkel szembeni bűncselekmények minden formáját

A Fidesz elítéli a gyermekekkel szemben vagy az ő felhasználásukkal elkövetett bűncselekmények minden formáját, ezért is vizsgálják felül az összes vonatkozó jogi szabályozást - közölte a Fidesz pénteken.

A Fidesz elítéli a gyermekekkel szembeni bűncselekmények minden formáját
A Fidesz elítéli a gyermekekkel szemben vagy az ő felhasználásukkal elkövetett bűncselekmények minden formáját (Képünk illusztráció)
Fotó: MH

A nagyobbik kormánypárt azután juttatott el közleményt az MTI-hez, hogy a Demokratikus Koalíció közölte: írásbeli kérdést intéznek Pintér Sándor belügyminiszterhez azt tudakolva, hogy a rendőrség nyomoz-e Fohsz Tivadar, a XVII. kerület volt alpolgármestere után.

A hvg.hu cikke szerint ugyanis a volt alpolgármestert a Fidesz azután vonta a háttérbe, miután 2018-ban azzal gyanúsították, hogy „pedofil tartalmú fényképeket és videókat tárolt a laptopján”, valamint titokban kamerát telepített nevelt lányával közös otthonukba, és a lányt molesztálta is.

A Fidesz reagálásában tudatta: a volt alpolgármester ügyének kivizsgálása a hatóságok feladata, amennyiben az ítéletet követően szükséges, a Fidesz azonnal meg fogja tenni a megfelelő lépéseket.
 

Kapcsolódó írásaink