Belföld

Szél Bernadett nem fizet

A járványkezelés miatt tartottak még áprilisban az baloldali képviselők dudálós tiltakozást a Lánchídnál. Szél Bernadett ellen szabálysértési eljárás indult, a képviselő azonban nem hajlandó kifizetni a bírságot.

Szél Bernadett nem fizet
Szél Bernadett nem fizet
Fotó: MH/Purger Tamás

A politikusra az I. kerületi rendőrkapitányság 250 ezer forintos bírságot szabott ki háromrendbeli veszélyhelyzetre meghatározott magatartási szabályok megszegése, egyrendbeli közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, négyrendbeli gyülekezési joggal visszaélés szabálysértések elkövetése miatt.

„Egyetlen forintot sem fognak látni tőlem, mert végső esetben ledolgozom az utolsó fillérig” - írta ennek kapcsán Facebook-posztjában Szél, aki mintegy 300 óra közmunkára számíthat.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom