Belföld

Varga Judit: Miskolc regionális központi szerepe vitathatatlan

Varga Judit közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében szülővárosa, Miskolc és Borsod-Abaúj Zemplén megye szépségeit mutatja be annak apropóján, hogy kedden látogatást tett a Miskolci Egyetemen, aminek bejárásán megismerte az intézmény laboratóriumának tevékenységét.

Varga Judit: Miskolc regionális központi szerepe vitathatatlan
Varga Judit: Sohasem szakadtam el sem Miskolc városától, sem az Egyetemtől
Fotó: Facebook/Varga Judit

Sohasem szakadtam el sem Miskolc városától, sem az Egyetemtől, hiszen itt születtem, itt töltöttem eddigi életem jelentős részét, ismerem a várost, ezer szállal kötődöm ide – írja Facebook-posztjában az igazságügyi miniszter.

Varga Judit továbbá kiemeli, a város regionális szerepe vitathatatlan, ezt tovább erősíti az egyetem modellváltása, mellyel a cél az, hogy országos és európai szinten egyaránt sikeres felsőoktatási intézményt működhessen.

Az igazságügyi miniszter kedden tett látogatást a Miskolci Egyetemen, ami augusztus 1-jén alapítványi fenntartásba került. Az intézmény egyik legfontosabb célja, hogy régióközpontként segítse a gazdasági fejlődést, egyúttal maga köré gyűjtse a meghatározó gazdasági szereplőket.

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom