Belföld

Gyurcsány bűneiről tart felvilágosító kampányt a Fidelitas a DK-tábornál

A Fidelitas felvilágosító kampányba kezdett Balatonlellén, hogy felhívja a Demokratikus Koalíció (DK) nyári egyetemére érkező fiatalok figyelmét arra, mi történt a pártelnök, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején - jelentette be Illés Boglárka, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke az egyik balatonlellei strand előtt tartott sajtótájékoztatóján kedden.

Gyurcsány bűneiről tart felvilágosító kampányt a Fidelitas a DK-tábornál
Illés Boglárka igyekszik felhívni a figyelmet, hogy ki is az a Gyurcsány Ferenc
Fotó: Facebook

A kampány részeként a strandbejárat közelében elhelyezett óriáskivetítőn mutatnak be a 2006-os kormányellenes tüntetéseken készült, rendőri brutalitásról szóló képsorokat, és hangfalakból hallható Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszéde.

A sajtótájékoztató alatt féltucatnyi fiatal tartott egy-egy képet, amelyek a DK elnökének kormányzása alatti visszásságokat, megvonásokat kívánta felidézni.

Illés Boglárka azt mondta, hogy amikor Gyurcsány Ferenc vezette a kormányt, egyebek közt „egekbe szökött” az államadósság, elvették a 13. havi nyugdíjat, elvették az otthonteremtési támogatást, megadóztatták a vállalkozókat, és a rezsi is folyamatosan nőtt.

Hangsúlyozta, fontos erre felhívni a fiatalok figyelmét, ezért indították a „szembesítő” kampányukat, amely online is zajlik hétfő óta. Beszélt arról is, hogy az interneten látható videójuk Gyurcsány Ferenc „tíz főbűnét” idézi fel.

Objektum doboz

Balatonlellén kedden zajlik a kivetítőn, kihangosítással bemutatott kampány, ami ezt követően az online térben folytatódik - mondta a Fidelitas elnöke.

A videó ide kattintva megtekinthető.

Kapcsolódó írásaink