Belföld

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne

Álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről, akik úgy kezelték a válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára, megszorítást megszorításra halmoztak - olvasható a Fidesz lapunkhoz eljuttatott pénteki közleményében.

Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne
Gyurcsány kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte
Fotó: MH/Purger Tamás

A nagyobbik kormánypárt Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció politikusának pénteki nyilatkozatára reagálva emlékeztetett: a baloldal kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, több százezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is.

„Az elmúlt hónapokban inkább akadályozták a járvány elleni védekezést ahelyett, hogy támogatták volna a gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseket” - emelte ki a Fidesz, hozzátéve: a baloldal nem volt képes megszavazni a gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges jogszabályokat és költségvetési forrásokat sem.

„Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne” - szögezte le a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink

Kormányzásképtelen, civakodó pártok

ĀBorítékolható volt, hogy előbb-utóbb kirobban a háború a Gyurcsány Ferenc vezette DK és a Momentum között – mondta lapunknak Deák Dániel politológus

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom