Belföld

Az Index-Momentum tüntetés szónoka élő adásban primitívezte a Fidesz szavazóit

A baloldali politikusokat és az őket kiszolgáló propagandasajtót hosszú ideje zavarja a Fidesz európai szinten is kimagasló társadalmi támogatottsága. Az ATV múlt hét pénteki műsorában megint a kormánypártok szavazóit gyalázta egy magát függetlennek mondó aktivista - írja az Origo

Az Index-Momentum tüntetés szónoka élő adásban primitívezte a Fidesz szavazóit
Gulyás Balázs az Index-Momentum tüntetésen
Fotó: YouTube

Az Indexben zajló belháborúról és a több, mint 80 alkalmazott felmondásáról volt szó az ATV Nap híre című műsorában, ahol Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese, uniós képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke és Gulyás Balázs, a Magyar Hang dolgozója volt a vendég. Utóbbi semmivel sem volt kevésbé elfogult, mint pártalkalmazott társai.

A beszélgetés vége felé a Fideszre és szavazóbázisára terelődött a szó. Ekkor a baloldali újság munkatársa elkezdte gyalázni a Fidesz szavazóit.

Gulyás Balázs szerint a Fideszt csak a primitív, műveletlen emberek (és, persze hozzátette, hogy az idősek, és a vidékiek) támogatják, és a Fidesznek az a nagy szerencséje, hogy ez a massza összetartó. „Tanulatlan, vidéki idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak két millióan és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség” - sértegette a jobboldali szavazókat a baloldali propagandista.

Ezt követően beszélgetés hamar végettért, kiderült ugyanis, hogy Gulyásnak mennie kell, hiszen ő lesz az Index-Momentum tüntetés egyik szónoka - a tüntetést a műsor végén még reklámozta is. Vagyis egy magát függetlennek mondó lap alkalmazottja előbb pártpropagandát folytatott egy televízióban, majd utána azonnal az Index és a Momentum által szervezett tüntetésre ment szónokolni.

Kapcsolódó írásaink