Belföld

Fidesz: A kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket?

Elképesztő, hogy a „kamuvideósok” akarják értékelni a védekezésben résztvevőket - reagált lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz szombaton a szocialista Bangóné Borbély Ildikó online sajtótájékoztatójára.

Fidesz: A kamuvideósok akarják értékelni a védekezésben résztvevőket?
Bangóné Borbély Ildikó
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Bangóné Borbély Ildikó, Korózs Lajos és a többi baloldali politikus és »álhírgyár« kizárólag azzal volt elfoglalva az elmúlt hónapokban, hogy hazugságokat terjesszen a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védekezésről és folyamatosan támadja a mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és a kormányt” - olvasható a Fidesz közleményében, amely kiemeli: a baloldal kezdettől akadályozza a védekezést, nem szavazta meg a sikeres védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, a veszélyhelyzetet, a járványügyi készültséget és a pénzügyi forrásokat sem.

„Ezek nélkül nem érhettük volna el, hogy Magyarország most az egyik legbiztonságosabb ország, ahol sok más országgal ellentétben eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket” - mutat rá a nagyobbik kormánypárt.     

Bangóné Borbély Ildikó szombati online sajtótájékoztatóján parlamenti vizsgálóbizottság összehívását követelte jövő hétre, hogy értékeljék a koronavírus-járvány alatti kormányzati intézkedéseket.

Kapcsolódó írásaink