Belföld

Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő

Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő, ők olyan uniós megállapodásban reménykedtek, ami pénzügyileg és politikailag megbünteti Magyarországot - reagált a nagyobbik kormánypárt Vadai Ágnes (DK) közleményére.

Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Purger Tamás

Gyurcsány itthon, Gyurcsányné pedig Brüsszelben meg is tett azért minden, hogy elvegyék a hazánknak járó forrásokat és megbélyegezzék Magyarországot - emelte ki a Fidesz. 

„Ezt nem sikerült elérnünk, ezért most idegesek.”

Magyarország ezer milliárd forinttal több pénzt kapott a tervezettnél és ígéretet kapott a bevándorláspártiak által kiprovokált, igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárás megszüntetésére is. Fel vagyunk rá készülve - írták -, hogy Gyurcsányék és a baloldal ezután még agresszívabban fogja támadni Magyarországot.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom