Belföld

Hollik: A baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat

Nem történik semmi különös, csak a magyar baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat - írta Facebook-oldalán Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a momentumos Berg Dániel bejegyzése kapcsán.

Hollik: A baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat
Momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben
Fotó: Facebook

„Most éppen a momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben” - fogalmazott Hollik István.

Berg Dániel szerint, aki kiáll a nemzeti érdekért, az Európa-ellenes. „Ebből az is következik, hogy szerinte akkor lesz erős Európa, ha Brüsszel diktál, mindenki más kussol” - tette hozzá a Fidesz politikusa.

Hollik István leírta, hogy Berg Dánielnek meg kellene értenie, nem lehet Európa érdeke az, ami egy vagy több tagállam számára elfogadhatatlan.

Objektum doboz

A kommunikációs igazgató szerint az a bajuk, hogy vannak országok, akik nem hajlandók elfogadni, hogy mások mondják meg, mit csináljanak. Valamint az a bajuk, hogy „nem hagyjuk, hogy az Európai Unióból egy liberális átnevelő tábort csináljanak”.

„A sorosisták támadása ellenére mi továbbra is ragaszkodunk a nemzeti érdekhez. Csak olyan megállapodást tudunk elfogadni, ami jó Magyarország számára is!” - zárta sorait Hollik István.

Kapcsolódó írásaink