Belföld

Július végéig lehet jelöléseket leadni a Nők Magyarországért-díjra

Meghosszabbították a jelölés határidejét, így július végéig lehet leadni a jelöléseket a Nők Magyarországért-díjra, amellyel a koronavírus-járvány idején helytálló nők munkáját szeretnék elismerni - közölte Novák Katalin, a Nők Magyarországért Klub alapító elnöke kedden.

Július végéig lehet jelöléseket leadni a Nők Magyarországért-díjra
Komoly anyagi és erkölcsi elismerést kaphatnak azok a nők, akik érdemesek rá
Fotó: nokmagyarorszagert.hu

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy négy kategóriában - egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb - lehet jelölni azokat, akik a nehéz helyzetben saját teendőik mellett a környezetükben élőkre is odafigyeltek.

Az 5-5 millió forintos fődíjjal járó elismerésre hétköznapi, a többségnek észrevétlen emberek jelölését várják - emelte ki.

Novák Katalin a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ismertette, hogy a jelöléskor röviden le kell írni, miért méltó a jelölt az elismerésre, és a jelölőn kívül két ajánló is kell.

A jelölés lezárása után egy szakértői bizottság előszűrést végez, és a klub tagjai is javaslatot tesznek, de a nyertest közönségszavazással döntik el - tette hozzá.

Kapcsolódó írásaink