Belföld

„Felháborító, hogy éppen Gyurcsányné beszél korrupcióról”

Felháborító, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz – minderről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Gyurcsányné felszólalása után. 

„Felháborító, hogy éppen Gyurcsányné beszél korrupcióról”
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kocsis Máté elmondta, hogy Gyurcsány Ferencné EP-képviselő a felszólalásában vitáról beszélt, miközben felszólalása után távozott az ülésteremből. A Fidesz frakcióvezetője közölte: „A moszkovitákból brüsszeliták lettek, de egy dolog nem változott, a nemzet töretlen gyűlölete, párhuzamosan a nemzetköziség iránti töretlen elkötelezettséggel.”

Felháborító volt, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családjának a cége a baloldal kormányzása idején olcsóbban jutott áramhoz, miközben a Gyurcsány-kormány megduplázta az áramszolgáltatás díját a lakosságnak. Különösen aggályos, hogy ez a nő szóvá teszi, hogy a magyarok nem tudnak a Balatonra járni nyaralni. Ha jól emlékszem, Gyurcsány és felesége kutyája nyalogatta Putyin kezét – mondta Kocsis Máté a keleti nyitás kapcsán.

Hollik: Véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben

Dobrev Klára személyében „egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája” szólalt fel kedden az Országgyűlésben - tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videó-nyilatkozata.

Hollik István arra reagált, hogy a Dobrev Klára a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.

Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.

A kommunikációs igazgatótó úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták „Gyurcsányné” családjának.

Az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról - folytatta - aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta. Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc „képviselőket veretett meg rendőrökkel” - tette hozzá.

Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a „Gyurcsány-műveknek” olcsóbban adta az áramot - mondta Hollik István.

Kapcsolódó írásaink