Belföld

Fidesz: Korózs jobban teszi, ha a saját kamuvideóit vizsgálgatja

Korózs jobban teszi, ha a saját kamuvideóit vizsgálgatja - reagált a Fidesz Korózs Lajos (MSZP) közleményére.

Fidesz: Korózs jobban teszi, ha a saját kamuvideóit vizsgálgatja
Újabb szocialista blama. Korózs Lajos befürdött a mentős hölggyel
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Hétről hétre egyre több hír jelenik meg a médiában az egészségügy területén a járvány ideje alatt hozott hibás döntésekről -írta a kamuvideós Kórózs Lajos.

A koronavírus-járvány jelenleg is tart, sok országban most is százak betegszenek és halnak meg. Magyarországon a sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudtuk kerülni a tömeges megbetegedéseket - reagált az MSZP-s politikus szavaira a nagyobbik kormánypárt.

Mindezt ráadásul úgy sikerült elérni, hogy a baloldal kezdettől akadályozta a védekezést: nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a gyors döntéseket megalapozó veszélyhelyzet elrendelését, a járvány elleni védekezést biztosító költségvetési támogatásokat és a járványügyi készültséget sem - emelte ki a Fidesz a közleményében.

Ehelyett csak a politikai akciókkal és támadásokkal vannak elfoglalva, lejárató kampányokat, kamuvideókat és álhíreket gyártanak Magyarország és a védekezésben résztvevő szervek lejáratására - írták.

„Korózs Lajos tehát jobban teszi, ha a saját felháborító politikai tevékenységét és a kamuvideóit vizsgálgatja, és nem azokat, akik több hónapja éjjel-nappal dolgoznak a járvány elleni védekezésben.”

Kapcsolódó írásaink