Belföld

Fidelitas: A baloldal hagyjon fel a véleménynyilvánítás akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!

A leghatározottabban elutasítjuk a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását és kiállunk a személyes adatok védelme mellett! - írta szombaton délután kiadott közleményében a Fidelitas.

Fidelitas: A baloldal hagyjon fel a véleménynyilvánítás akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!
Több helyen a postaládából lopták el baloldali aktivisták a konzultációs kérdőívet tartalmazó leveleket (képünk illusztráció)
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás- és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót. Már 10 éve nem kormányoznak, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a Nemzeti Konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel - írja a Fidesz ifjúsági szervezete.

A Fidelitas szerint egyesült baloldal a konzultációs ívek összelopkodásával, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről.

„Felszólítjuk a baloldali ellenzéket, hogy azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!” - fogalmaz a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete.

Hozzáteszik, szerintük nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem a hitványság politikájával kell felhagyni.

Nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is. Ezek a fiatalok Mi vagyunk és erre hívunk mindenkit - zárja közleményét a Fidelitas.

A szervezet egyúttal azt is közölte, hogy 2020. július 11-én Budapesten megtartotta Országos Választmányának rendes tisztújító ülését, ahol Fekete Dávidot, a választmány korábbi elnökét újraválasztották tisztségére. Az alelnöki posztokra Riebel Zsófiát, Hojnyák Dávidot, Ésik Árpádot, Kupcsok Pétert és Szilasi Gábort választották.

Kapcsolódó írásaink