Belföld

A baloldali kamuvideó álmentősnője a csodamasinával kereskedő Németh Károly ikertestvére

Németh Athina lánya az M1 Híradójának megerősítette, hogy a baloldali kamuvideó álmentősének, tehát az ő anyjának az ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű baloldali hírportálnak azt állította, hogy az általa forgalmazott, „csodamasinaként" ismertté vált koronavírustesztet a kormány és a szakemberek is méltatták, ám ennek ellenére mégsem vásároltak belőle.

A baloldali kamuvideó álmentősnője a csodamasinával kereskedő Németh Károly ikertestvére
Németh Athina kamutörténetet gondosan építette fel a baloldal
Fotó: Youtube

A baloldali kamuvideó főszereplőjének, Németh Athinának a lánya csütörtök este nyilatkozott az M1 Híradójának, amiből az derült ki, hogy a "csodamasinás" Németh Károly az ikertestvére Németh Gertrúd Athénének, merthogy az álmentősnek ez az igazi neve.

Az álmentősnő lánya – aki korábban a Hír TV-nek is beszélt anyja hazugságairól – az M1-nek telefonon azt mondta: mostanra nagybátyjával, a csodamasinás Németh Károllyal sem tartja a kapcsolatot, mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között. "Mesélt. Tehát látható volt az, hogy kitalált dolgokról beszél, irreális történetekkel szórakoztatta a családot" - mondta a nő.

Objektum doboz

Németh Athina lánya hozzátette: úgy tudja, a két testvér most is szoros kapcsolatban áll egymással.

"Én úgy hallottam, hogy jelen pillanatban az anyámat a Karcsi az, aki jelen pillanatban anyagilag támogatja" - tette hozzá. 

A Hír TV-nek az álmentős lánya arról is beszélt: az anyja beteges hazudozó, akinek nyolc általános végzettsége van, és nem rendelkezik egészségügyi szakképesítéssel.Németh Athinát a kilencvenes években sikkasztásért, 2018-ban pedig kuruzslásért ítélték el.

„Többedmagával végállomáson lévő bódékat adtak el a BKV-nak a tulajdonából és ennek az összegét sikkasztották el" - mondta Németh Athina lánya.

A testvérpár másik tagja Németh Károly (aki a Norcros Hungary Kft. tanácsadójának mondja magát) s aki a Hírklikknek arról beszélt: van egy (általa forgalmazott) csodamasina, ami állítólag nyolc perc alatt mutatja ki a koronavírust, s melyet a kormány és a szakemberek is méltattak, ám ennek ellenére mégsem vásároltak belőle. A köztévének nyilatkozva Németh azt mondta, a Hírklikk manipulálta szavait, majd a Hírklikknek, hogy a köztévé másította meg az állításait - nyilvánvaló tehát, hogy össze-vissza beszélt.

Érdemes megjegyezni, hogy a Hírklikknek a napokban Németh Károlyról írt egyik cikkét megosztotta a közösségi oldalán Korózs Lajos is - ugyanaz a Korózs Lajos, aki az álmentős mellett szerepel a baloldali kamuvideóban.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom