Belföld

Kocsis Máté: Undorító, amit Kaleta tett

Undorító, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan - tudatta Facebook-bejegyzésében szerdán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté: Undorító, amit Kaleta tett
Kocsis Máté: Undorító, amit Kaleta tett
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Kaleta ahelyett, hogy enyhítésért fellebbezne, inkább nézzen szembe gyomorforgató tettével, és annak minden létező következményével, ugyanis az ügynek még nincs vége” - üzente Kocsis Máté.

A frakcióvezető tudatta: a nagyobbik kormánypárt valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgálja és szigorítani fogja úgy, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk.

Objektum doboz

„Két gyermek apjaként, állampolgárként és politikusként is ezt tartom helyesnek. Minden jóérzésű ember közös ügye, hogy a leghatározottabban - ha úgy tetszik: a legdurvábban - fellépjünk a pedofilok ellen” - szögezte le Kocsis Máté.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom