Belföld

További szerencsétlenkedés a Lánchíd körül, beismerés lehet Dorosz lecserélése

Ötmilliárdos útfelújítási program

Sokáig már nem lehet ezt a szerencsétlenkedést folytatni, amit Karácsony Gergely és a baloldal művel, a Lánchíd állapota napról napra rosszabb – reagált a Fidesz az MSZP-s Tüttő Kata és Horváth Csaba újabb panaszkodására.

További szerencsétlenkedés a Lánchíd körül, beismerés lehet Dorosz lecserélése
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Mint írták, Budapestnek bőven van forrása, sőt, a kormány is hozzájárul a felújításhoz. A kormány az elmúlt tíz évben folyamatosan felújítja a nemzet építészeti örökségeit, ideje, hogy Budapest is hozzálásson a rekonstrukcióhoz. Egyébként Budapest vezetése alighanem már azzal beismerte kudarcát, hogy Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes, Karácsony régi barátja helyett Tüttőhöz került a Lánchíd ügye. Eközben Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, a kormány ötmilliárd forinttal segíti jövőre a budapesti utak felújítását, miután Karácsonyék egy aggályos és diszkriminatív politikai döntéssel négy jobboldali vezetésű kerületet vontak ki a huszonötmilliárdos keretösszegű fővárosi programból.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom