Belföld

Így sikerült biztonságot teremteni a baloldali kormányok által lezüllesztett Magyarországon

2010-ben az Orbán-kormány első feladatai között volt a közbiztonság helyreállítása. A Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt nem csupán az ország gazdasága jutott tragikus állapotba, de a közbiztonság is lezüllött - áll az Alapjogokért Központ legfrissebb videójában.

Így sikerült biztonságot teremteni a baloldali kormányok által lezüllesztett Magyarországon
Rendőr és katona járőrözik a röszkei közúti határátkelőhely szomszédságában épült kerítésnél
Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Azt, hogy Orbán Viktornak és a Fidesz-KDNP kormányzásnak hogyan sikerült ebből a vert helyzetből egy élhető és biztonságos országot teremtenie, megtudhatjuk az intézet videóelemzéséből, melyet alább beágyaztunk.

Objektum doboz

Az Alapjogokért Központ 2020 kora tavaszán indította el Magyarország 2010-2020 közötti korszakának értékelésével foglalkozó kutatási projektünket. Az „Újra naggyá teszik Magyarországot 2010-2020” című kutatás, az „őszinteség, bátorság és büszkeség” rendezőelvei szerint átfogóan vizsgálja a kormányzás stratégiáját, filozófiáját és céljait - írják oldalukon.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom