Belföld

Az európai szocialistáknak is színt kell vallaniuk a Hitler-méltatásról

Levél László Imréről

Az Európai Szocialisták és Demokraták európai parlamenti frakcióvezetőjének, Iratxe García Péreznek küldött levelet Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, hogy megtudja, a pártcsaládnak elfogadható-e László Imre, a DK újbudai polgármesterének (képünkön) Hitler-méltató eszmefuttatása.

Az európai szocialistáknak is színt kell vallaniuk a Hitler-méltatásról
László Imre
Fotó: MH

László egy múlt heti önkormányzati ülésen pozitívan beszélt a tömeggyilkos náci vezérről, és szavaitól itthon egyetlen baloldali párt, illetve Karácsony Gergely főpolgármester sem határolódott el. Mivel a külföldi sajtó feltűnően nem számolt be minderről, talán Pérez sem értesülhetett róla. A DK polgármestere máskor is szabadon értelmezhette a tényeket, ugyanis a parlament honlapján is elérhető életrajzában úgy tüntetett fel egy amerikai PhD-képzést, mintha ennek elvégzésével PhD-fokozattal rendelkezne, holott úgy tűnik, ez nem igaz.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom