Belföld

Teljes a káosz az Indexnél

Teljes a zűrzavar az Indexnél; miközben éppen javában zajlik a belháború a portálnál, napközben fél órára leállt az oldal, egyáltalán nem volt elérhető.

Teljes a káosz az Indexnél
Miközben a balliberális sajtó megpróbálja a hírportál környékén kitört belháborút a kormány beavatkozásaként feltüntetni, sokat elárul a valódi helyzetről, hogy hétfőn a DK fenyegető üzenetet küldött az Index mögött álló üzletembereknek, tanácsadóknak és háttérembereknek
Fotó: MH

A belháború kellős közepén lévő baloldali propagandalap a Facebook-oldalán sajátos magyarázattal szolgált: azt állították, áramszünet volt a netszolgáltatójuknál. Ezt még saját olvasóik sem hitték el, ahogyan az az olvasói kommentekből ki is derült.

A kommentelők zöme kinevette a lap magyarázatát, hiszen erre minden szolgáltatónál felkészülnek ("szünetmentes táp" - adtak röviden tanácsot többen).

A kételkedő hozzászólásokra nem érkezett válasz, így a leállás pontos oka azóta is ismeretlen, de valószínű, hogy a belháború és/vagy a tartozások miatt kialakult helyzet lehet a háttérben.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom