Belföld

Fidelitas: Egy hete lopkodják a konzultációs íveket

A baloldal ismét támadja a nemzeti konzultációt, igaz, most szintet léptek. Azt hittük sokkal lejjebb már nincs – írja közleményében a Fidelitas.

Fidelitas: Egy hete lopkodják a konzultációs íveket
Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A baloldal azt a nemzeti konzultációt támadja, amely eddig magyar emberek millióinak véleményét tudta már közvetlenül bevonni a kormányzati döntéshozatalba, azzal érdemben befolyásolni azt – hangsúlyozzák a közleményben.

Kiemelik, a 2010-es kormányváltást követően a kormány a mostanival eddig kilenc alkalommal indított nemzeti konzultációt.

A baloldal már a veszélyhelyzet ideje alatt sem a nemzeti egység megteremtésén, hanem egyéni politikai haszonszerzés céljából a járvány lassítása érdekében tett intézkedések ellehetetlenítésén és hamis hírek gyártásán munkálkodott – teszik hozzá.

Az MTV székház fetrengő bohócai most pedig ismételten, egyetértési pontok kialakítása helyett meghirdették a konzultációs ívek begyűjtését, igaz akkor még nem gondoltuk volna, hogy a baloldalon ez a konzultációs ívek lopkodási versenyét jelenti majd.

Mint írják, elkeseredett és szánalmas politikai akciónak tartják, hogy a gátlástalan baloldali pártok és aktivistáik úgy próbálnak minél több ívet összegyűjteni, hogy azokat kilopkodják a postaládákból, hogy ezzel is akadályozzák a magyar embereket abban, hogy elmondhassák a véleményüket a nemzeti konzultáció kérdéseiről: a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről.

A Fidelitas arra kér mindenkit, fokozottan figyeljék a postaládáikat is. 

A baloldal már nem csak az értékeinkre, de a levelezésünkre is veszélyes. Ezek után már csak reménykedni tudunk, hogy az infantilis budapesti kupakszavazásukhoz nem a beteg gyerekek számára elhelyezett gyűjtőládákból fogják kilopkodni a kupakokat, hogy legyen elegendő „szavazatuk”. Kíváncsian várjuk a Hadházy-Szél duó nagy bejelentését, hogy végül hány ívet sikerül összelopkodni országszerte – írják.

Kapcsolódó írásaink