Belföld

Nacsa Lőrinc: A baloldal újra bebizonyította, hogy szembe megy a magyar emberek akaratával

A baloldal ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

Nacsa Lőrinc: A baloldal újra bebizonyította, hogy szembe megy a magyar emberek akaratával
Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője
Fotó: MH

A politikus a kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott: a baloldal újra bebizonyította, hogy szembe megy a magyar emberek akaratával. Amikor Fekete-Győr András, Szél Bernadett, Hadházi Ákos a nemzeti konzultációt támadja, akkor a baloldal valójában ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki - mondta.

Emlékeztetett: a most indult nemzeti konzultációban ezekben a kérdésekben is kérik a magyar emberek állásfoglalását.

„Válaszút előtt állunk, hogy hogyan kezeljük a járvány okozta gazdasági károkat. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló  pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítják hazánkat?” - tette fel a kérdést.

Védjük meg vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? - kérdezte.

A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk vagy folytassuk a munkahelyvédő  és teremtő programokat? Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjünk a bevándorláspártiak nyomásának? - sorolta a megválaszolandó témákat.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: számítanak a magyar emberek véleményére, de a baloldal ismét el akarja hallgattatni a magyar embereket, ezért támadja a nemzeti konzultációt.

Ugyanígy támadták a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságról és a családtámogatásokról szóló konzultációkat is korábban - idézte fel a kereszténydemokrata politikus.

Kapcsolódó írásaink

Már Gyurcsánnyal vetekszik Karácsony

ĀHétértékelő. Kiszelly: Tíz éve diktatúráznak, látszik, hogy B kategóriás politikusok, nincs semmi innováció a baloldalon, s most emiatt visszatértek a régi, recsegő lemezhez