Belföld

A lánya szerint sikkasztásért is elítélték a baloldal „nagyszerű asszonyát”

Ráéghet az MSZP-re a kamuvideós botrány

A baloldal kamuvideóval próbálta lejáratni az országot – reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton Ráczné Földi Judit, a Demokrata Képviselők Közössége elnökének kijelentéseire.

A lánya szerint sikkasztásért is elítélték a baloldal „nagyszerű asszonyát”
Korózs Lajos
Fotó: MH

A Gyurcsány-párt elnökségi tagja szombati sajtótájékoztatóján jelentette be, közérdekűadat-igényléssel fordult a DK a Nemzeti Kommunikációs Hivatalhoz, hogy kiderítse, mennyit költött a kormány „propagandára válságkezelés helyett” február óta. A Kormányzati Tájékoztatási Központ erre úgy reagált, az a baloldal beszél, amelyik nem szavazta meg a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, és kamuvideóval próbálta lejáratni Magyarországot. Ráégett az MSZP-re a baloldali kamuvideós botránya – jelentette ki egy krízisstratéga a köztévében a hétvégén. Perlaky-Papp József szerint az elképzelhető legrosszabb módon kezelte a botrányt a baloldali párt. Ennek csalhatatlan jele, hogy továbbra is hárítanak, nincs felelős, Korózs Lajos (képünkön) országgyűlési képviselő pedig nem ismerte be, hogy hibázott, és elnézést sem kért. A Korózs által készített, a kormány lejáratását célzó álmentős videó kapcsán megszólalt a baloldal „nagyszerű asszonyának”, Németh Athinának a lánya. Az anyjáról azt mondta: „Nyolc általános iskolai végzettsége van, gyógyszerfüggő, beteggondozást pedig azért vállalt, hogy így jusson nyugtatóhoz. A kilencvenes években sikkasztásért is elítélték.

Kapcsolódó írásaink

Korózs és kínos köre

ĀNyomozás indult rémhírterjesztés miatt az álmentőssel készített szocialista interjú ügyében – A stáblistára felkerülhet a bajai videóbotrány egyik szereplője, Török Zsolt is