Belföld

Deutsch Tamás: A baloldali média intézményes hecckampányt folytatott

Deutsch Tamás szerint a baloldali média intézményes hecckampányt folytatott, ami politikai motiváltságú volt, és ami szégyenletes. A Fidesz EP-képviselője ezt annak kapcsán mondta az ATV-ben, hogy a baloldali újságok  - az Indextől a 444-en és a hvg-n át a 24-ig - nyilvánvalóan pontosan tudták, hogy a baloldali kamuvideóban egy álmentősnőt szerepeltetnek, aki össze-vissza hazudik a magyarországi járványhelyzetről, mégis valóságnak mutatták a hamisítást.

Deutsch Tamás: A baloldali média intézményes hecckampányt folytatott
Deutsch Tamás
Fotó: MH

A botrányos videóval kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ATV-n elmondta, hogy természetesena kórházakat nem ürítették ki,hanem a koronavírus-járvány csúcspontját megelőző időszakban azt a felelős döntést hozták a járvánnyal szembeni védekezést irányítók, hogy létrehoztak olyan kapacitásokat, hogyha a csoportos, immársok embert érintő megbetegedések átcsapnak Magyarországon, úgy mint az Európai Unió országainak a kétharmadában tömeges megbetegedéssé és naponta több ezres nagyságrendben kerülnek koronavírus-betegek kórházba... akkor kapacitáshiány ne akadályozza az ő ellátásukat.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy ezeket a döntéseket orvosszakmai szempontból az egyes fekvőbeteg ellátó intézményekben a betegeket ellátó orvosok hozták meg. A baloldali média pedig intézményes hecckampányt folytatott, ami politikai motiváltságú volt, és ami szégyenletes.

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy (legalábbis részben) uniós közpénzből készült a baloldali kamuvideó, hiszen Újhelyi István baloldali EP-képviselő sajtósa, egyébként egy volt Népszabadság-újságíró bevallottan közreműködött a sajátos munkában. Azaz, szerinte mindez a tiltott pártfinanszírozás problémáját is felveti

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom