Belföld

Lánya szerint megrögzött hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője

Megrögzött hazudozó és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre -  mondta a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában a baloldali kamuvideóban szereplő nő lánya.

Lánya szerint megrögzött hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője
Arról is beszélt, hogy a kamuvideó főszereplőjét a kilencvenes években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért elítélték
Fotó: MH

A most először megszólaló, de neve elhallgatását kérő asszony a Hír TV-nek elmondta: édesanyja igazi neve Németh Gertrúd Aténé és mindössze általános iskolai bizonyítványa van. Hozzátette: édesanyja azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő és így akart nyugtatókhoz jutni. 

Arról is beszélt, hogy a kamuvideó főszereplőjét a kilencvenes években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért elítélték.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Tagadja a kamuvideós Korózs indulását Pikó

ĀSorra jelentik föl a szolgáltatók a baloldali álvideó korábbi „hősét”, az ellenzék álmentősét, ám a belső vizsgálat eredményéről a szocialisták szemérmesen hallgatnak

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom