Belföld

„A jövőt mi, magyarok az összes európai nemzettel együtt közösen alakítjuk”

Kelet-Közép-Európa és az Európai Unió jövője nem lehet az ideológiától túlfűtött politikai eszmeáramlatok játékszere - mondta el Varga Judit a “Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” címmel főiskolásoknak és egyetemistáknak meghirdetett pályázat pénteki parlamenti díjkiosztóján.

„A jövőt mi, magyarok az összes európai nemzettel együtt közösen alakítjuk”
Varga Judit a parlamentben adta át a díjakat a verseny győzteseinek
Fotó: Facebook/Varga Judit

A jövőt mi, magyarok az összes európai nemzettel együtt közösen alakítjuk. A jövő kulcskérdéseinek eldöntésében pedig a fiatal nemzedéknek lesz oroszlánrésze, ezért is tartom kiemelten fontosnak, hogy a tehetséges, kreatív és elkötelezett fiatalok észrevételeik megjelenjenek az európai vitákban - írta a díjátadót felidéző Facebook-posztjában az igazságügyi miniszter. Varga Judit bejegyzése végén gratulált a díjazottaknak és mindenkit arra bátorított, hogy folytassák együtt a közösen megkezdett munkát Magyarország és Európa boldogulásáért, sikeres és gyarapodó jövőnkért!

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom