Belföld

Fidesz: Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait

A Fidesz budapesti közösségi oldalán egy interneten terjedő mémet vett át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani - írta a nagyobbik kormánypárt a lapunkhoz eljuttatott közleményben. A közösségi oldal szerkesztője nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente - írták.

Fidesz: Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait
Karácsony Gergely balliberális főpolgármester
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A tartalmat azonnal törölték, amint jelezték a tévedést. Ezzel szemben a baloldali sajtó soha egy lépést sem tett, amikor például a miniszterelnököt Hitlerként ábrázolták egy címlapon.

Object box

Karácsony Gergely az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy nyolc hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban.

A közleményben kiemelik, hogy Karácsony kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja. Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit - húzta alá a nagyobbik kormánypárt a lapunkhoz eljuttatott közleményben. Régi, bevált bolsevista módszer. Legalább az kiderül, hogy a soktízmillió forint közpénzen alkalmazott városházi propagandisták végzik a dolgukat - írták.

Kapcsolódó írásaink