Belföld

Láng Zsolt: Karácsony azonnal kezdje el a Lánchíd felújítását!

A Lánchíd felújításának mihamarabbi megkezdésére szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke.

Láng Zsolt: Karácsony azonnal kezdje el a Lánchíd felújítását!
Karácsony Gergely hónapok óta halogatja a Lánchíd felújítását
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A kormánypárti politikus azt írta: „Nem is értem Karácsony Gergelyt. Mivel gazdagította tegnap Budapest Facebook-irodalmát? Sokallja a kormányzat augusztus 20-i kiadásait, adják oda azt a pénzt is, mert nem elég a Lánchíd felújításának támogatására a Tarlós-időkből megörökölt 6 milliárd. Ne már, kedves Gergely!”

Miért nem a saját munkájával, a főváros költségvetésével foglalkozik nap mint nap? Ezt bízták Önre ugyanis a választók - fűzte hozzá Láng Zsolt.

A Lánchíd a Fővárosi Önkormányzat tulajdona. A tulajdon nem csak jogokkal jár (azt zárok le, amit akarok, ott szívatom meg az autósokat, ahol akarom), hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves, több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van - mutatott rá a Fidesz budapesti elnöke.

„Ha van forrás 5 főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?” - tette fel a kérdést Láng Zsolt.

„Budapest Főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség. Sok alázatot, áldozatot és munkát követel. Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében! Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!” - zárta bejegyzését a fideszes politikus.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom