Belföld

Vágónak fáj az igazság

Kiverte a biztosítékot Vágó Istvánnál az ATV-n futó Heti Napló Sváby Andrással című műsor legutóbbi, az MSZP videóbotrányát feldolgozó adása. Olyannyira, hogy egy ideig nem kíván szerepelni a csatorna műsoraiban.

Vágónak fáj az igazság
Facebook-bejegyzésben fakadt ki Vágó István
Fotó: MH/Purger Tamás

Na, most lett elegem – fakadt ki Facebook-bejegyzésben a DK elnökségi tagja a Heti Napló Sváby Andrással legutóbbi, az MSZP-s kamuvideó kapcsán készített összeállítása miatt.

Vágó ugyanis azt nehezményezi, hogy a Heti Napló Sváby Andrással című műsor „legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót”, illetve, hogy az ATV műsorában „szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabó Tímea parlamenti felszólalása is, melyben - többek között! - ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek”.

Vágó István számára elfogadhatatlan, hogy „Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére”.

Ezért aztán Vágót a jövőben (legalábbis „egy idei”) nem láthatják az ATV nézői, mert a csatorna műsorában „úgy ütötték AZ ELLENZÉKET”, mintha legalábbis nem ellenzéki beállítottságú lenne az adó.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink