Belföld

Kásler: Szomorúság és szánalom tölt el az álvideó kapcsán

„Szomorúság és szánalom” tölt el – mondta Kásler Miklós a szocialisták hamisított videója láttán legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

Kásler: Szomorúság és szánalom tölt el az álvideó kapcsán
Kásler Miklós
Fotó: MH

Az emberi erőforrások minisztere az Emmi közösségi oldalán közzétett legújabb interjújában hozzátette, hogy a betegek félelmeivel visszaélni elfogadhatatlan és tűrhetetlen.

Kásler Miklós a védőnőket a családok védőszentjeinek nevezte a miniszter az Életközelben harmadik részében. A védőnői hálózat igazi hungarikum – tette hozzá –, a védőnők pedig azok, akik a születéstől végig ott vannak a családok életében, és akiknek 2022-ig jelentősen, több lépcsőben emelkedik a fizetésük.

Az egészségügy átalakításáról is elárult néhány részletet a miniszter, aminek már megkezdődött a stratégiai tervezése.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Korózs és kínos köre

ĀNyomozás indult rémhírterjesztés miatt az álmentőssel készített szocialista interjú ügyében – A stáblistára felkerülhet a bajai videóbotrány egyik szereplője, Török Zsolt is

Korózs Lajos szennyesét mossa az MSZP

ĀMinden összeér, Ujhelyi István fősajtósa, a Népszabadság korábbi újságírója készítette az elhíresült álmentős videót, a szocialista gyűlöletpolitikus csak mikrofonállvány volt

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom