Belföld

Járóka Lívia cáfolja Hadházy Ákos rágalmait

Járóka Lívia, az Európai Parlament alelnöke, fideszes képviselő lapunkhoz is eljuttatott közleményében cáfolta Hadházy Ákos rágalmait.

Járóka Lívia cáfolja Hadházy Ákos rágalmait
Járóka Lívia fideszes EP-képviselő
Fotó: MTI

Hadházy Ákos Járóka Lívia egyesületeiről, tanácsadó cégéről, s az általuk kapott állami támogatásokról írt az oldalán. A független képviselő kiemelte, ha Járóka Lívia nem válaszol egy héten belül a kérdéseire, feljelenti.

Járóka Lívia közleményében leszögezte: Hadházy Ákos állításai minden valóságalapot nélkülöznek. „Állításai személyemen kívül a családtagjaimat, a programban résztvevő diákokat, családjaikat és pedagógusainkat, valamint az általam képviselt roma közösség tagjait is mélyen sértik, amiért jogi úton kívánok elégtételt venni” - tette hozzá.

A Járóka Lívia Tehetségmentő Egyesület (JALTE) szervezet és a Farkas János Program működési költségeivel átláthatóan és részletesen elszámolt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma mindkét programot külön ellenőrzés alá vonta.

A JLR Consulting Kft. és a JALTE Farkas János Program között semmi fajta kapcsolat nincs. A kft. bevételi forrása alapvetően építőipari tevékenység volt az adott évben - ismertette a fideszes képviselő.

Kapcsolódó írásaink