Belföld

Fürjes Balázs: Három hete nem kaptunk választ Karácsonytól

Nincs feladatelvonás, a Lánchíd gazdája a főváros, a felújítás az ő feladata - írta Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár közösségi oldalán.

Fürjes Balázs: Három hete nem kaptunk választ Karácsonytól
Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár
Fotó: MH/Ficsor Márton

Fürjes Balázs emlékeztet: három hete nem kaptak választ Karácsony Gergelytől arra a levélre, amelyet a Lánchíd felújításának elhalasztása kapcsán írtak neki.

„Ma végre találkozunk - a pénz Tarlósnál még meg volt, remélem kiderül, mikor kezdik a munkát! Szaktudással is segítünk, találjunk megoldást!” - bizakodott az államtitkár.

Objektum doboz

Mint korábban megírtuk, Karácsony Gergely főpolgármester és a fővárosi vezetés késlekedése miatt a Lánchíd egyre rosszabb állapotba kerül, holott korábban a baloldali politikus elismerte, hogy a felújítási munkálatok nem tűrnek halasztást.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom