Belföld

Fidesz: A baloldal színt vallott, segíti a börtönbizniszt

A baloldal színt vallott, „segíti a börtönbizniszt” - jelentette ki Budai Gyula fideszes képviselő hétfőn.

Fidesz: A baloldal színt vallott, segíti a börtönbizniszt
Budai Gyula: A baloldal mindig a börtönbizniszen gazdagodó baloldali ügyvédek és Soros-szervezetek oldalán állt
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A politikus azután nyilatkozott, hogy az Országgyűlés hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi a börtönzsúfoltsági kártalanítások kifizetésének felfüggesztését az év végéig. A törvény, ahogy a politikus elmondta, a „börtönbiznisz” megállítását célozza.

Kijelentette: a baloldaltól eddig is csak terelést és félrebeszélést lehetett látni. „A baloldal mindig a börtönbizniszen gazdagodó baloldali ügyvédek és Soros-szervezetek oldalán állt, és mindent megtett azért, hogy zavartalanul tudjon folytatódni ez a milliárdos iparág”.

Hozzátette: a „börtönbizniszen” százmilliókat keresnek „a baloldalhoz köthető gátlástalan ügyvédek és Sorosék”.

A börtönviselt bűnözőket képviselve milliárdokat pereltek ki a magyar államtól - zárta szavait és úgy értékelt: ez a joggal való gátlástalan és üzletszerű visszaélés, amelynek ideje volt véget vetni.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom