Belföld

Fidesz: Annyira álságos, amit a szocialisták előadnak

Annyira álságos, amit a szocialisták előadnak. Nyugdíjemelésről prédikálnak, miközben a kormányzásuk alatt ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől - reagált a Fidesz Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára.

Fidesz: Annyira álságos, amit a szocialisták előadnak
Nyugdíjemelésről prédikálnak, miközben a kormányzásuk alatt ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől (képünk illusztráció)
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A válságban se segítették őket, hanem sorozatos rezsiemelésekkel és megszorításokkal nehezítették az életüket - írta a nagyobbik kormánypárt.

A baloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP 2010 óta segíti a nyugdíjasokat, garantáljuk a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, rezsicsökkentéssel és rezsiutalvánnyal segítjük őket, és már három alkalommal nyugdíjprémiumot fizettünk számukra.

A válságban sem sanyargatjuk, hanem támogatjuk az időseket és visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom