Belföld

„A rendkívüli jogrend elengedhetetlen volt a hatékony védekezéshez”

A rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslat a parlament előtt van – tájékoztatott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

„A rendkívüli jogrend elengedhetetlen volt a hatékony védekezéshez”
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A veszélyhelyzet kihirdetése óta a kormány hetente akár többször is ülésezik, nincs ez másképp ma sem – fogalmazott a kormányszóvivő Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Szentkirályi Alexandra közölte: a megfontolt, mégis gyors döntéshozatal elengedhetetlen volt ahhoz, hogy hatékonyan léphessenek fel a vírus terjedésével szemben, de határozott lépésekre volt szükség a veszélybe került munkahelyek megvédése miatt is.

A rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslat a parlament előtt van, amelyről bebizonyosodott, hogy nem csak szükséges, de elengedhetetlen is volt a hatékony védekezéshez – zárta sorait.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom