Belföld

Hollik: A baloldallal ellentétben mi kikérjük az emberek véleményét

A jelenlegi kormány a baloldallal ellentétben úgy akarja leküzdeni a járvány okozta válsághelyzetet, hogy segít az embereknek, és megkérdezi őket, ezért indítanak újabb nemzeti konzultációt - közölte Hollik István a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban szombaton.

Hollik: A baloldallal ellentétben mi kikérjük az emberek véleményét
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A nemzeti konzultáció egy olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek a saját életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően - fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kormánypárti politikus rámutatott, hogy a baloldal rögtön megtámadta a konzultációt, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen eddig mindig támadták, ha a kormány ki akarta kérni az emberek véleményét az őket érintő kérdésekről.

Objektum doboz

Hollik István emlékeztetett, hogy a baloldal 2009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket raktak az emberek vállára, és még csak meg sem kérdezték őket erről.

Ezzel szemben a jelenlegi kormány úgy akarja leküzdeni a járvány okozta válsághelyzetet, hogy segít az embereknek, és megkérdezi őket.

A videó zárásaként ezért Hollik István mindenkit arra biztatott, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy a kormány hamarosan újabb nemzeti konzultációt indít

Kapcsolódó írásaink