Belföld

Soros szervezeteinek nem a védekezés, hanem a kormány támadása a fontos

Soros szervezeteinek nem a védekezés, hanem a kormány támadása a fontos - mondta Hollik István legújabb videójában. 

Soros szervezeteinek nem a védekezés, hanem a kormány támadása a fontos
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Amikor Soros és szervezeti a járványügyi készültséget támadják, bizonyítják, hogy nekik nem a védekezés a fontos, hanem a Fidesz-KDNP kormány megbuktatása - hangsúlyozta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.  Nettó hazugság, hogy veszélyhelyzet megszűntével is megmarad a kormány túlhatalma - tette hozzá. A járványügyi készültségre azért van szükség, mert továbbra sincs vakcina a vírus ellen. 

A Fidesz kommunikációs igazgatójának válasza a Soros-szervezetek elemzésnek nevezett írására érkeezett, amelyben már a törvény elfogadása előtt deklarálták, hogy a kormány vissza fog élni a járványügyi készültséggel. Az úgynevezett elemzés ezért sem vehető komolyan.

Object box

Soros szervezetei már a veszélyhelyzet bevezetése előtt is folyamatosan diktatúráztak, mint azóta mindenki számára nyilvánvaló lehetett, ekkor sem mondtak igazat. Most a bocsánatkérés helyett újabb vádakkal álltak elő.

Ahogy azt Gulyás Gergely miniszter a Kormányinfón elmondta,az egészségügyi járványügyi készültségben a kormánynak szerény jogkörei maradtak meg. Mindössze arról van szó, hogy a kórházak irányítási rendszere változatlan marad, a tisztifőorvos és a kormány pedig járványügyi intézkedésekhez elengedhetetlen jogosítványokat kap. Ilyen például szükség esetén az idősek vásárlási idejének fenntartása, vagy a rendezvénytilalom.

Kapcsolódó írásaink