Belföld

„Gyurcsányék az őszödi beszéd után 14 évvel is gátlástalanul hazudoznak”

Gyurcsányék semmit sem változnak. Az őszödi beszéd után 14 évvel is ugyanolyan gátlástalanul hazudnak, mint kormányzásuk alatt - reagált a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára.

„Gyurcsányék az őszödi beszéd után 14 évvel is gátlástalanul hazudoznak”
Gyurcsány Ferenc (b) és párttársa, Barkóczi Balázs
Fotó: Facebook

A koronavírus-törvényről és a veszélyhelyzetről telehazudták a nyilvánosságot. Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg Brüsszelben hazudozott és támadta hátba Magyarországot - teszik hozzá a lapunkhoz is eljuttatott közleményben.

A Demokratikus Koalíció azt állítja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „kisrészt belátásból, nagyrészt gyengeségből és gyávaságból” döntött úgy, hogy a kormány visszaadja a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást.

„A különleges jogrendre szükség volt, az jelentősen hozzájárult a járvány elleni sikeres védekezéshez, a veszélyhelyzet kihirdetése gyors döntéseket és intézkedéseket tett lehetővé. A különleges jogrend megszüntetését pedig az teszi lehetővé, hogy a sikeres védekezésnek köszönhetően a járvány lecsengőben van” - közölte a nyilatkozat kapcsán a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink

Évfordulós Gyurcsány hazugságbeszéde

ĀTizennégy évvel ezelőtt, a később kiszivárgott hírhedt őszödi szónoklatában leplezte le önmagát és a balliberális politika hazugságait az akkori MSZP-s miniszterelnök