Belföld

Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!

A Fidesz józsefvárosi szervezete felszólítja a kerület ellenzéki támogatással megválasztott polgármesterét, Pikó Andrást, hogy vállalja végre a felelősséget döntéseiért, és mondja meg az igazságot a közszolgálati lakások elvételéről.

Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!
Pikó András, Józsefváros baloldali polgármestere
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A józsefvárosi Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: Pikó András szerint „minden alapot nélkülöz”, hogy ő közszolgálati lakásokat vett volna el a kerületi egészségügyi dolgozóktól, rendőröktől, tűzoltóktól.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Józsefváros polgármestere április 6-án egyszemélyben döntött 60 darab közszolgálati célú lakás kijelölésének megszüntetéséről - olvasható.

Felszólították a polgármestert, ha szerinte ez nem igaz, akkor „ne az online térben szerencsétlenkedjen, hanem álljon ki a járvány miatt frontvonalban harcoló orvosok, ápolók, rendőrök, tűzoltók elé, és mondja férfiasan a szemükbe: ezekre a lakásokra nem számíthatnak a jövőben.”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom