Belföld

Fidesz: A baloldalra továbbra sem lehet számítani

Úgy látszik, a baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben, a magyar családok és munkahelyek védelmében - írta kedden délután kiadott közleményében a Fidesz a baloldali pártok nyilatkozataira reagálva.

Fidesz: A baloldalra továbbra sem lehet számítani
A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést, most pedig a költségvetést támadják
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A nagyobbik kormánypárt szerint a baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést, most is az első dolguk, hogy politikailag támadják a költségvetést ahelyett, hogy a magyar családok és a gazdaság érdekeit néznék.

A 2021-es költségvetési javaslat segíti a koronavírus-járvány okozta károk kezelését, a járvány elleni védekezési alapra 3 ezer milliárd forintot, a gazdaság védelmére 2555 milliárd forintot, a gyermekes családok támogatására 2295 milliárd forintot tartalmaz.

Ez a kormány a válságban is segíti a családokat és a vállalkozásokat szemben a balliberális kormányokkal, amelyek a válságban mindig csak elvettek, megszorítottak, adót emeltek és béreket csökkentettek - zárul a Fidesz közleménye.

Kapcsolódó írásaink

Megfúrná a baloldal a Liget-projektet

ĀBencze Izabella: Karácsonyék számára a lényeg az, hogy ne a jobboldali többségű parlamentnek, ne a kormánynak, ne a fejlesztést támogatók millióinak legyen igazuk