Belföld

Szó szerint elmenekült az újságírói kérdések elől MSZP-s Gurmai Zita

Nem akart válaszolni a Hír TV-nek a gyöngyöspatai szegregációs eset kapcsán, inkább futni kezdett Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselő - az elmúlt évek egyik legkomikusabb felvételét mutatjuk.

Szó szerint elmenekült az újságírói kérdések elől MSZP-s Gurmai Zita
Gurmai Zita nagy futása
Fotó: HírTV

A The Benny Hill Show legendássá vált aláfestő zenéjéért kiált Gurmai Zita menekülése, ugyanis kevés ennél is jobban komédiába illő pillanatot láthattunk a balliberális politikusoktól, noha nem mondhatja senki, hogy nem próbálkoztak.

A Hír TV Informátor című műsorának egyik munkatársa kérdéseket akart feltenni a képviselőnek a gyöngyöspatai szegregációs esettel kapcsolatban. A szocialista kormányok alatti szegregáció miatt Gyöngyöspatának hozzávetőlegesen 100 millió forintot kell kifizetnie. Ön hogyan kommentálná a Kúria múlt heti, ezzel kapcsolatos ítéletét? - kérdezte. 

Gurmai egyáltalán nem reagált a sajtó megkeresésére, még a köszönést sem volt hajlandó viszonozni, helyette egyszerűen elfutott.

Objektum doboz

Az Informátor a közösségi oldalán a következőképpen reagált a nem mindennapi „futásra":

Az utóbbi évek legnagyobb MSZP-s teljesítménye!!!
Gurmai Zita 60 méter síkfutás világrekord!!!
(És ennyi mozgás után ne igyon meg valamit az ember?!)

A Magyar Hírlap az egyetemes filmművészet terén szeretne tippeket adni a képviselőnek, aki szerintünk bátran játszhatta volna Forrest Gumpot, bármikor beugorhatna A lé meg a Lola címszerepébe vagy társulhatott volna Schwarzeneggerrel a Menekülő emberben. Ha visszavenné a tempót, még mindig várja őt Billy Lynn hosszú, félidei sétája, de a videó végi fordulat is filmcímért kiált: Jerry Maguire - A nagy hátraarc.

Kapcsolódó írásaink

Békebontó Kúria-döntés

ĀA kormány természetbeni juttatásokkal segítené a szegregált gyöngyöspatai romák előbbre jutását, a legfőbb bírói fórum pénzbeli juttatásról határozott - VIDEÓ

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom